Vinplan.Apps is vanaf het jaar 2000 actief met het ontwerpen en bouwen van rekenprogramma's op het gebied van personenschades en verwante financiële componenten (o.a. fiscaliteiten, actuariële berekeningen, financiële produkten, contante waarde berekeningen). Op basis van deze ervaring is het programma Letselschade Berekenen tot stand gekomen.

Verschillende versies & functionaliteit

Het programma Letselschade Berekenen geeft u de mogelijkheid om via uw Android telefoon eenvoudig en snel met door u ingevoerde schadecomponenten een letselschade te berekenen. Tevens biedt het programma u de mogelijkheid om een rapport van de berekening te maken.
Wenst u bruto/netto-berekeningen te maken of overlijdensschades te berekenen dan dient u gebruik te maken van het programma Letselschade Berekenen PLUS die qua functionaliteit nog veel meer te bieden heeft. De volgende matrix toont in één oogopslag de verschillen tussen de rekenprogramma's die allebei de richtlijnen van het PIV volgen:

Letselschade Berekenen

Letselschade Berekenen PLUS

Letselschades (Art. 107): Ja Ja
Overlijdensschades (Art. 108): Nee Ja
Platform: Android Web-based
Bruto/Netto berekeningen: Nee Ja
Hypotheken berekenen: Nee Ja
Pensioenen berekenen: Nee Ja
Ondernemingen berekenen: Nee Ja
Meertalig Nee Ja
Rapportgenerator: Ja Ja
Zonder kosten te gebruiken: Ja Nee

Rekenopdrachten verstrekken

Als alternatief voor het zelfstandig berekenen van personenschades kunt u deze werkzaamheden aan ons uitbesteden. Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit een complete contante waarde berekening, een specifieke deelberekening of het opstellen van een bedrijfseconomische analyse. Op de pagina Rekenkundig Bureau leest u hier meer over. Voor het verstrekken van een opdracht kunt u gebruik maken van onderstaand E-mailadres.

Nieuwsbrief Personenschade

Via zijn persoonlijke LinkedIn-pagina schrijft CEO Vincent van den Bogert regelmatig artikelen over het onderwerp Personenschadeberekeningen. Door u aan te melden voor de Nieuwsbrief krijgt u automatisch bericht wanneer er een nieuw artikel of nieuwsitem beschikbaar is gekomen. Op de pagina Persberichten & Artikelen treft u een overzicht aan van de recente artikelen en persberichten die betrekking hebben op het onderwerp Personenschade.

Video's

Bedrijfsanimatie Personenschade: YouTube video

Installatiebestand Letselschade Berekenen Downloaden


android application

contact

telefoon

+31(0)180468926

email

vinplan.apps@gmail.com

adres

Vinplan.Apps
Stadhouderslaan 337
2983 CX Ridderkerk

Nederland