Vinplan.Apps is vanaf het jaar 2000 actief met het ontwerpen en bouwen van rekenprogramma's op het gebied van personenschades en haar individuele componenten (o.a. fiscaliteiten, actuariële berekeningen, financiële produkten, contante waarde berekeningen). Op basis van deze ervaring is het programma Letselschade Berekenen tot stand gekomen.

Verschillende versies & functionaliteit

Het programma Letselschade Berekenen geeft u de mogelijkheid om eenvoudig en snel met door u ingevoerde schadecomponenten een letselschade te berekenen. Tevens biedt het programma u de mogelijkheid om een rapport van de berekening op te vragen. Sinds 2018 is er een Android versie van het programma Letselschade Berekenen beschikbaar op Google Play. Het interne rekenhart van beide versies is aan elkaar gelijk zodat de uitkomsten geen afwijkingen vertonen. Qua beschikbare functionaliteit verschillen de programma's echter. Zo zijn het aantal in te voeren schadecomponenten in de Android versie beperkt en kunt u alleen een PDF-rapport opvragen.
Wenst u bruto/netto-berekeningen te maken of overlijdensschades te berekenen dan dient u gebruik te maken van het programma Letselschade Berekenen PLUS die qua functionaliteit nog veel meer te bieden heeft. De volgende matrix toont in één oogopslag de verschillen tussen de rekenprogramma's die allebei de richtlijnen van het PIV volgen:
Letselschade Berekenen Letselschade Berekenen PLUS
Letselschades (Art. 107): Ja Ja
Overlijdensschades (Art. 108): Nee Ja
Android applicatie: Ja Nee
Webapplicatie: Ja Ja
Bruto/Netto berekeningen: Nee Ja
Hypotheken berekenen: Nee Ja
Pensioenen berekenen: Nee Ja
Ondernemingen berekenen: Nee Ja
Meertalig Nee Ja
Rapportgenerator: Ja Ja
Jaarlijkse kosten: Nee Nee*
* = m.u.v. de Ondernemingsmodule en Rapportgenerator

Rekenopdrachten verstrekken

Als alternatief voor het zelfstandig berekenen van personenschades kunt u deze werkzaamheden aan ons uitbesteden. Deze werkzaamheden kunnen bestaan uit een complete contante waarde berekening, een specifieke deelberekening of het opstellen van een bedrijfseconomische analyse. Op deze pagina leest u hier meer over. Voor het verstrekken van een opdracht kunt u gebruik maken van onderstaand E-mailadres.

Nieuwsbrief Personenschadeberekeningen

Via zijn persoonlijke LinkedIn-pagina schrijft CEO Vincent van den Bogert regelmatig artikelen over het onderwerp Personenschadeberekeningen. Door u HIER aan te melden voor de nieuwsbrief krijgt u automatisch bericht wanneer er een nieuw artikel of nieuwsitem beschikbaar is gekomen. Een overzicht van de recente artikelen en persberichten vindt u HIER.

Video's

Bedrijfsanimatie Personenschade: YouTube video

Kosteloze login-gegevens aanvragen

Vanuit het oogpunt van de AVG heeft de Internet versie van het programma geen data base en slaat het geen gegevens op. Gegevensopslag wordt uitgevoerd via het versturen van een E-mail met daarin een bestand met invoergegevens. Via het verstrekken van Login-gegevens wordt uw E-mailadres geverifieerd en wordt er voorkomen dat er gegevens verloren gaan. De Internet versie van het programma heeft zodoende Login-gegevens nodig die u HIER kunt aanvragen. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van het programma via deze login-gegevens.

Programma opstarten


web application android application

contact

telefoon

+31(0)180468926

email

vinplan.apps@gmail.com

adres

Vinplan.Apps
Stadhouderslaan 337
2983 CX Ridderkerk

Nederland